Bekæmpelse af myrer og hvepsebo

Myrebekæmpelse


Har du myreproblemer inde og ude, er den eneste rigtige løsning at lade en professionel stå for din myrebekæmpelse. 


Som autoriseret kan vi tilbyde en udvendig behandling mod myrer på fliser, terrasser, langs sokkel,og dermed en egentlig bekæmpelse af myrer udvendigt.

Indvendigt bekæmpes myrerne ved, at vi udlægger en “usynlig” hinde, der holder i 2-3 mdr. Denne hinde består af såkaldte mikrokapsler, der kort forklaret fungerer således, at myrerne berører kapslerne, der klæbes fast ved berøring og tilbageføres til selve myreboet under huset, hvor myrerne inficerer hinanden med aktivstoffet.

Disse kapsler kan hverken ses, lugtes eller give nogen anden form for gene for eks. småbørnsfamilier eller husdyr. Endvidere sikrer vi alle husets indgange / adgangsveje, således man trygt kan lade døren stå på klem uden at skulle forvente en ny myreinvasion.


Bekæmpelse af hvepsebo


Hvepse kan være et stort problem for mennesker – primært i sommermånederne. De kan være aggressive og kan stikke gentagne gange, hvis de føler sig truet. For eksempel, hvis man forsøger at fjerne et hvepsebo. Derudover kan de også være generende, når de samler mad og vand på terrasser og i haveborde. Fjernelse af hvepsebo kan være farligt, og det er heller ikke nødvendigt at fjerne selve boet, så længe man behandler det.


Vi er din professionelle partner inden for bekæmpelse af hvepse og hvepsebo. Vi sørger for at bekæmpe alle hvepsene, så du sikkert og forsvarligt selv kan fjerne det døde bo efterfølgende.

Kontakt os hvis du ønsker at vide mere:

Tlf. 50650004